Jan 23 2014

Нова година, нов номер за ВИП обяви

Tag: Рекламаadmin @ 23:37

Началото на всяка нова година е време за промени, а в Стикни от доста време не се беше случвало нещо ново.

Считано от днес, за да създавате VIP обяви, трябва да пращате кратките си съобщения на новия ни номер 1851, който е валиден за всички мобилни оператори. Срещу скромната сума от 1,20 вашата обява ще бъде на челни позиции за срок от 2 седмици, което предоставя по-голям шанс за успеваемост на обявата! Не забравяйте, че добре написаният текст и снимка към обявата също увеличават стойността на обявата ви!

Искате да увеличите трафика към сайта си? Имаме изгодна оферта за SMS реклама на сайт.


May 12 2010

Нова възможност за реклама в Stikni.com

Tag: Рекламаadmin @ 19:57

Вече е възможно да рекламирате сайта си в Stikni.com чрез функцията SMS реклама срещу 2.40 лв., като изпратите съобщение от вашия мобилен телефон. По този начин бързо и лесно получавате реален линк от всички страници на сайта за обяви Stikni.com, което ви гарантира увеличение на посещенията. За да научите повече за възможността да рекламирате чрез SMS, посетете страницата SMS Реклама.

Също така ви информираме, че от 15 май 2010 г. краткият номер за ВИП обяви в Stikni.com се променя на 1093.


Jan 01 2010

Честита Нова 2010 година!

Tag: Служебниadmin @ 20:07

За много години, приятели!

Нека 2010 година да бъде успешна във всяко отношение и изпълнена с щастие!

Сайтът за обяви Stikni.com


Dec 22 2009

Нови категории

Tag: Служебниadmin @ 18:39

Поради големия интерес са добавени нови категории, предназначени за обяви от търговци за търговци (b2b).

Вече е възможно да се публикуват обяви за зареждане на магазини, обяви за дистрибутори и партньорство, борса за селскостопанска техника и продукция и обяви за оборудване и машини.

Успешен бизнес от Stikni.com!


Oct 03 2009

Ипотпал

Tag: Uncategorizedadmin @ 19:29

Факт е поредното състезание по SEO с ключова дума “ипотпал“, спонсорирано от Notebook.bg, което стартира на 1 октомври 2009 г. и ще продължи до 12 часа на 31 март 2010г.,  като според правилата състезанието ще има 3 етапа:

  • първи междинен – на 15.12.2009 г.  в 12 часа по обяд ще бъде дадена една първа награда от 500 лева,  една втора от 300 и една трета от 200 лв, които ще бъдат дадени на първите трима участници, класирали се на съответните места по търсене за “ипотпал”
  • втори междинен – на 02.02.2010 г.  в 12 часа по обяд ще бъде дадена една първа награда от 500 лева,  една втора от 300 и една трета от 200 лв, които ще бъдат дадени на първите трима участници, класирали се на съответните места по търсене за “ипотпал”
  • трети (краен) етап – на 31.03.2010 г.  в 12 часа по обяд ще бъде изтеглен главен победител,  класиралият се на първо място по търсене за “ипотпал” ще получи голямата награда от 3000 лв.

Подсигурена е и една специална награда за стимулиране на “ипотпал” участниците, лаптоп Sony VAIO W111/T в размер на 1200 лв, която ще бъде теглена на случаен принцип в офиса на спонсора.  В тегленето могат да участват само сайтове,  записани до 31.10.2009 г., а краен срок за записване за в самото ипотпал-състезание няма.

Така общият награден фонд за състезанието става 6 200 лв, което си е доста привлекателна сума.  До момента има записани 66 ипотпал-участници.

Междувременно организаторите пуснаха на благотворителен търг домейните с ключовата дума “ипотпал“, регистрирани от тях часове преди официалното обявяване на ключовата дума. Домейните са:

  • ipotpal.com
  • ipotpal.net
  • ipotpal.org
  • ipotpal.info
  • ipotpal.mobi
  • ipotpal.biz
  • ipotpal.me

Желаещите да наддават за някой от ипотпал-домейните, може да го направят във форума WebmasterBG.

Интересни дискусии относно състезанието се водят във форумите Предприемач и WebmasterBG, а също така и в официалния сайт.

Пожелаваме успех на всички участници в Ипотпал-състезанието!

P.S.: за по-недосетливите – “ипотпал” всъщност е думата “лаптопи” обърната наобратно!


Feb 14 2009

Стикни на 1 годинка!

Tag: Служебниadmin @ 16:53

923925_89083839На този ден преди  1 година официално стартира сайтът за  обяви Стикни. Първите обяви… първите посещения – тези неща се помнят. Stikni.com  бе създаден  в помощ на търсещите и предлагащите в българското интернет пространство.

За кратко време сайтът успя да постигне поставените си цели. И докато сайтът празнува първата си годишнина, продължаваме да работим усилено в подобряване на услугите в сайта, както и добавяне на нови функционалности!


Feb 03 2009

Къде по дяволите са ми изображенията?

Tag: Служебниadmin @ 22:04

404Ако вие сте един от тези, които са се попитали това след публикуване на обява със снимка, или пък сте се зачудили защо безпричинно излиза съобщението, че някоя от снимките надвишава допустимото ограничение за големина на снимката  – без паника!

С настъпването на  новия месец изненадващо прикачването на снимки спря да работи. И въпреки, че обявите със снимки, публикувани през периода 1-3  февруари бяха маркирани с иконка за снимка, снимките реално не са се качвали на сървъра. Оказа се, че операционната система на сървъра не харесва големия брой директории в директорията за прикачените снимки. В момента се работи по отстраняване на проблема, а виновните са наказани възможно най-сурово!

Поднасяме своите извинения на потребителите, които са публикували обява със снимка през проблемния период, и се надяваме на разбиране от тяхна страна!

Update (05.02.2009):  добавянето на снимки вече е възобновено, и като компенсация максималният брой прикачени снимки е увеличен на 5!


Jan 03 2009

Честита Нова година от Стикни!

Tag: Служебниadmin @ 01:29

Екипът на Stikni.com – сайтът за безплатни обяви ви пожелава една весела и успешна  2009 г.!

Благодарим на всички потребители, партньори и приятели за оказаната подкрепа през изминалата 2008г. година, и по-точно през изминалите 10 месеца, тъй като Стикни беше стартиран  в средата на месец  Февруари. Да, сайтът е е сравнително млад, но вече успя да постигне до доста от поставените си цели.

Благодарим ви отново, тъй като без вас – потребителите, това нямаше да възможно да се случи. И през 2009 г.  Стикни ще  продължава да подобрява качеството на предлаганите услуги.


Dec 10 2008

Безплатна реклама в интернет

Tag: Рекламаadmin @ 00:04

Българската търсачка Jabse.com стартира новата си услуга Jabse.Ring. Подобно на услугата Adwords на Google системата Jabse.Ring е базирана на контекстуална реклама, тоест системата подбира тематично свързани реклами при търсене в Jabse.com, които се извеждат като “спонсориран резултат”.

Нужна е регистрация в Jabse.com, за да получите своя кредит за безплатна реклама. Дневният лимит е ограничен до 3 единици, което се равнява на 60 посещения в сайта ви, при минимално наддаване от 0.05 единици за клик. При регистрацията е нужно да маркирайте полето “Включване в Jabse.Ring”.

След успешна регистрация е нужно да създадете рекламна кампания, като добавите сайта, който искате да рекламирате и желаните ключови думи, по които да се показва вашата реклама.

Подробни указания за създаване на рекламна кампания може да намерия на помощната страница на Jabse.Ring.
.

Само сега всеки регистрирал се получава възможност за безплатна реклама на сайтовете си. Регистрирайте се от тук.


May 13 2008

Важни стъпки при публикуване на обява

Tag: Uncategorizedadmin @ 21:42

1. Публикувайте в правилната категория.

2. Въвеждайте кратко и ясно заглавие и не много дълго описание за обявата.

3. Пишете обявите на кирилица – така улеснявате читателя при прегледа на обявата и гарантира по-висока ефективност

4. Преди публикуване на обявата, винаги я преглеждайте за правописни грешки и коректна информация за контакти.

 5. Ако имате възможност, прикачайте изображения към обявата

 
Това са само основните стъпки при публикуване на обява, които гарантират високата й ефективност. В следващите статии ще може да прочетете как да публикувате “Работеща и ефективна обява”.


Next Page »