Обяви от България

Реклама на сайт чрез SMSSMS Реклама


За да рекламите Вашия сайт в stikni.com е необходимо да изпратите SMS на номер 1092 с текст:

stik www.vashiqtsait.com (заместете www.vashiqtsait.com с адреса на вашия сайт). След като изпратите съобщението ще получите обратен отговор и ако сте въвели правилно текста, Вашият сайт ще се появи в карето "Полезни сайтове".


Какво представлява SMS рекламата?Вашият сайт ще бъде добавен в карето "Полезни сайтове" и ще се показва на всички страници на stikni.com за неопределен срок от време. Това е удобен метод за популяризиране на сайт, тъй като едновременно ще получавате директни посещения от stikni.com и в същото време връзката ще спомогне за увеличаване популярността на сайта Ви в търсачките. Максималният брой видими линкове е 10, което означава, че когато бъдат добавени десет нови връзки след Вашата, тя ще спре да се показва.

Цената на един SMS е 2.40 лв с ДДС.Какви сайтове могат да се рекламират?Не е позволено рекламирането на сайтове съдържащи:
  • порнографско съдържание, насилие, физическо или психическо страдание на хора или животни

  • съдържание, подтикващо към етническа и верска омраза, насилие, расова, сексуална или друг вид дискриминация, към употреба на наркотични вещества

  • лекарства, хранителни добавки

  • съдържание, което е в разрез със законите на Р България


  • Администраторите на stikni.com си запазват правото да изтриват без предупреждение сайтове, които не отговарят на условията.