Нова Входна Блиндирана врата за обличане на метална каса

гр. Пловдив, Област Пловдив

499.00 лв.

Обява №: 730871

За пръв път в България може да си закупите врата, която се монтира директно, без да се налага демонтаж на лята метална каса. Новите врати от серия Хармония ще внесат красота и стил на вашето жилище. Моделите от серията са 2 ТР003- Черна перла и ТР005- Савана.
Конструкцията на крилото:
2 МДФ панела с дебелина 8мм с ламинирано покритие, между тях е поставено 1,2мм метален лист. Дебелината на крилото е 50мм с цел по-добра шум-и топлоизолация, крилото е с минерална вата и допълнително метално оребряване. Параметрите на вратите са 940мм широчина и 2010мм височина.
Заключване:
Вратите на серия Хармония са с две независими заключващи системи, всяка по 3 активни шипа. От страната на пантите вратата е подсилена с 3 пасивни шипа, който влизат в касата при затворено положение.
Конструкция на касата:
Касата идеално покрива лята метална каса и спестява неудобството от допълнителни ремонти в жилището. Касата е нерегулируема изработена от 1,5мм прахово боядисан метал. По желание се предлага и с МДФ обличане на касата с цвета на вратата отвън и отвътре.
С Г-образна лайсна за изграждане на праг.
Окомплектовката идва цяла, в цената са включени- Крило+ каса+первази+ обков! Монтажа се заплаща отделно, като сега до края на месеца е с -50%, безплатен транспорт и безплатно взимане на размери!
Сега специално за нашите клиента предлагаме и мобилен консултант, който идва с размерчик и помага при избора, показва и обяснява на място във вашият дом, като имате възможност за подписване на договори и заплащане на място!

36 преглеждания Добавена на 11.04.2020 15:42
Врати Златев

Нерегистриран потребител